Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tires & Wheels Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Anvelope Nokian WR D3 195/65 R15 91T
26496 lei
Brand
WR D3 195/65 R15 91T
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Anvelopele Nokian WR D3 sunt anvelope de iarna proiectate pentru conditiile climaterice variabile ale Europei Centrale, fiind cea mai buna alegere pentru masinile mici si medii de familie, pentru un sofat economic si in siguranta.

Canalele oblice evacueaza apa amestecata cu gheata si zapada topita, prevenind astfel derapajul pe zapada topita si acvaplanarea. Lamelele Cool Touch Design minimizeaza frictiunea si emisiile de caldura generate de miscarea lamelelor pe carosabil uscat, reducand astfel rezistenta la inaintare, scazand consumul de carburant si emisiile de dioxid de carbon.

Peretele lateral al anvelopei este construit avand la baza tehnologia Silent Sidewall si filtreaza zgomotele si vibratiile din timpul rularii, reducand astfel zgomotul transmis in interiorul autoturismului si oferind mai mult confort in timpul condusului.
Anvelopele NOKIAN WR D3 au fost premiate de revista germana Sport Auto in urma testelor efectuate cu anvelope de iarna modele 2011.
''Anvelopele Nokian sunt in mod cert cu un pas inaintea tuturor in ceea ce priveste proprietatile anvelopelor de iarna. Si poti conta pe aceste anvelope si pe drum uscat'', au declarat cei de la Sport Auto.Testele au fost efectuate numai cu anvelope din gama premium, iar anvelopa Nokian WR D3 a avut inca un punct forte, cel al pretului, fiind cu 57 euro mai ieftina decat cea mai scumpa anvelopa testata.
Din Gura in Gura